Het is weer winter! De gebieden zijn beladen met sneeuw, de meren en rivieren zijn bevroren.

Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Riot Masquerade

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Riot Masquerade op za jan 21, 2012 7:27 pm

Riot Masquerade

Riot Masquerade
Naam: Riot Masquerade
Leeftijd 21
Geslacht Male
Paard Geen
Karakter: Temperamentvol, fel en een heethoofd. Hij zal een dier niet snel iets doen, maar kan tegenover mensen aggressief zijn, wanneer hij in zijn ogen oneerlijk word behandeld of vernederd, twee dingen waar Riot absoluut niet mee om kan gaan. Wanneer hij iemand mag is hij echter best te pruimen; hij is scherp en gevat en uitzonderlijk loyaal. Hij houd zich aan zijn beloftes en heeft veel voor iemand over wanneer hij deze als een vriend ziet, iets wat hij niet echt snel doet.
Hij kan erg destructief zijn. Hij is al meerdere malen voor vandalisme opgepakt.
Hij is ongeduldig en houd niet van gezeur. Hij wil best naar iemand luisteren, maar als hij het whinen of onzin vind, zal het hem verder een zorg zijn.
Riot is onafhankelijk. Hij gaat graag zijn eigen gang en houd niet van regels en autoriteit. Het is een jongen met een gebruiksaanwijzing bij wie erg veel afhangt van de kwestie of hij je wel of niet vertrouwd. Hij vergeeft en vergeet niet snel en kan lang kwaad blijven.
Soms kan hij licht paranoïde doen. Hij heeft een sterk analytisch vermogen wat ervoor zorgt dat hij soms teveel achter iets zoekt, wat hem wantrouwig maakt.
Het beste kan hij overweg met mensen die rustig en down-to-earth zijn. Hij haat dramaqueens en zeurderds, en reageert dan ook vaak bot en onvriendelijk tegen mensen die wat hem betreft in die categorie vallen.
In tegenstelling wat men bij een dergelijke jongen zou verwachten, is zijn verleden niet traumatisch te noemen, in de zin dat hij een slachtoffer is. Problematisch wel. Zijn nichtje is op erg jonge leeftijd omgebracht, door een antisemitistische man. Dit heeft enorm veel invloed op Riot gehad. Hij heeft de man uiteindelijk mishandeld en verminkt en hem vervolgens voor dood achter gelaten in een verlaten flat, nadat hij ontdekte dat deze ook twee joodse kindertjes om het leven had gebracht. Riot's methode was ronduit wreed geweest, maar hij heeft er geen spijt van.
Het is zijn temperament geweest, plus de honger naar wraak, die hem op het slechte pad hebben gebracht. En uiteraard een gebrek aan spijt; het interesseerde hem allemaal bar weinig wat er met hem gebeurde, waardoor hij dingen heeft gedaan die het daglicht amper kunnen verdragen.
Vaak is hij door de verkeerde mensen aangepakt; types die juist een averechts effect op hem hadden, waar hij alleen maar obstinater en tegendraadser van werd. Velen dachten dat Riot met geweld in het gareel te krijgen was, of met andere dwang. Het maakte hem koppig, heel koppig.
Hij moet niets hebben van de huidige maatschappij en kijkt neer op modetutjes, rapper-wannabe's en fashion-addicts. Hij heeft vaak met eigen ogen de afvoerputten van de samenleving gezien en heeft in diezelfde samenleving dan ook geen enkel vertrouwen.
Hij heeft vaak vandalisme begaan, twee moorden op zijn geweten, enkele mishandelingen en verminkingen en is zelf ook vaak erg wreed aangepakt. Hij heeft geen vertrouwen, is kil, hart en haatdragend. Al is dit vooral de buitenkant. Hij is een relschopper, maar die van binnen huist een onzekerheid die hij nooit toe zal geven. Mentaal is hij altijd al kwetsbaarder geweest dan iedereen dacht, wat ook de reden is geweest voor zijn buitenissige gedrag. Onbewust weet hij dat ook wel. Hij stopt het alleen weg, omdat hij gewoon niet weet wat hij met zichzelf moet.
Extra: Riot rookt. Verder geeft hij veel om rechtvaardigheid, hoewel dat in zijn geest nogal twisted kan zijn, en is zijn vrijheid iets waar iedereen af te blijven heeft.
Dan zijn naam. Het spreekt voor zich dat Riot niet de naam is die zijn onbekende ouders hem na zijn geboorte hebben gegeven. Het is echter wel de naam die hij met trots draagt, die hem gegeven is door zijn omgeving, als reactie op zijn houding en gedrag. Zijn oude naam heeft hij voor goed afgezworen.


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum