Het is weer winter! De gebieden zijn beladen met sneeuw, de meren en rivieren zijn bevroren.

Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Amandaa

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Amandaa op ma jan 09, 2012 6:28 pm

Amandaa

Amandaa
Naam Amandaa.
Geslacht Vrouw.
Leeftijd 19.
Partner Voorlopig niet.
Paard Het plan is er maar de middelen niet.
Verleden Haar jeugd verliep bijna perfect. Ouders altijd bij elkaar geweest, goede opvoeding en genoeg zelfstandigheid ontwikkeld om zichzelf te redden in deze harde wereld. De zelfzekerheid ontbreekt echter, school is nooit leuk geweest en als je haar goed kent, merk je dat ze nog steeds in die jaren vast zit met bepaalde dingen. Twee maanden geleden heeft ze haar diploma in ontvangst genomen, heeft met haar ouders overlegd en is toen vertrokken. Nu logeert ze in een simpel pension en is zoekende naar een simpel baantje, waarmee ze genoeg kan verdienen om zo een tijdje verder te leven. Studeren? Daar is ze niet klaar voor, ze heeft iemand nodig die haar daarin steunt.
Karakter Niet erg zeker van zichzelf maar genoeg zelfvertrouwen om een gesprek te starten. Toch luistert ze liever dan dat ze praat en drukte? Daar blijft ze het liefst zo ver mogelijk van uit de buurt. De kans dat je haar in een disco ziet dansen, is dan ook miniem. In de liefde is ze een wandelende ramp, haar vorige relaties liepen op niks uit en de laatste heeft zijn sporen achtergelaten. Sowieso vindt ze het lastig om normaal met jongens om te gaan, zeker als ze er een oogje op heeft.

Een eigen paard? Dat zal er wel niet snel van komen. Maar misschien dat er ooit een bijrijdpaard in haar leven komt of een verzorgpony/paard. Zeker is dat Amandaa een nieuwe start heeft gemaakt en die gaat benutten ook.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum