Het is weer winter! De gebieden zijn beladen met sneeuw, de meren en rivieren zijn bevroren.

Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Grooming Sultan [Sultan en onbekende]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Grooming Sultan [Sultan en onbekende] op di sep 20, 2011 4:46 pm

Olivia

avatar
De wekker ging vandaag weer vroeg af. Ze opende erg slaperig haar ogen en ging rustig rechtzitten in haar bed. Ze geeuwde nog een keer en deed toen haar zachte pantoffels aan. Ze ging naar haar kleerkast en deed deze open. Ze nam een blauw geruite paardrijbroek met daarboven een bijpassend blauw truitje op aan. Ze ging zich omkleden in de badkamer en kamde haar haren. Ze deed een beetje make-up op want anders zag ze er echt niet uit. En ja, je kon altijd iemand ontmoeten. Ze poetste haar tanden en liep naar beneden waar ze een appel of twee meenam. Deed haar oudere boots aan en ging met de fiets naar de manege. Toen ze daar aangekomen was zette ze haar fiets weg en ging eventjes aan Jaylynn laten weten dat ze er was. Ze glimlachte en knikte vriendelijk naar haar. Ze ging met een snelle pas naar Sultan. Ze gaf hem een aai over zijn hoofd en gaf hem één van de appels. Ze ging de stal eventjes binnen om te kijken hoe vuil hij zich vandaag weer had gemaakt. Als hij niet zo erg vuil was zou ze eerst eventjes de gang schoonvegen en dan pas beginnen poetsen en rijden. Ze was best opgelucht toen ze zag dat hij niet zo heel vuil was. Ze ging terug uit de stal en nam een borstel die ergens in de gang stond. Ze begon met met vegen. Ze hadden deze ochtend uitgemest dus er lag nog veel hooi en stro. Als deze zouden wegvliegen naar buiten dan was dat eigenlijk verlies voor Jaylynn. Ze was na een halfuurtje klaar en zette de borstel op de juiste plek terug. Ze ging naar haar kastje. Ze nam haar poetskoffer en zadelsteun al mee. Ze zette die naast de staldeur. Ze ging terug naar haar kastje en nal haar hoofdstel en springzadel,donkerblauw sjabrak, en haar peesbeschermers en kogelbeschermers mee. Ze was er bijna toen ze de helft liet vallen. Ze begon stilletjes te lachen en liep met haar zadel en hoofdstel naar de zadelsteun waar ze haar spullen oplegde. Ze liep terug naar haar peesbeschermers en kogelbeschermers. Ze bukte zich voor de spulletjes op te pakken toen ze twee voeten voor zich zag staan. Ze ging terug rechtstaan en keek naar het gezicht van de persoon. Ze had deze nog niet zien rondlopen. Ze glimlachte en ging eventjes haar spullen wegleggen. Ze ging terug naar de persoon en zei ;' Hoi, m'n naam is Olivia..'

[Sultan en een onbekende]

2 Re: Grooming Sultan [Sultan en onbekende] op wo okt 05, 2011 7:55 pm

Sultan

avatar
Met een slaperig hoofd werd hij wakker. Nog niet compleet op de wereld en nog niet bij zinnen. Toen Sultan door zijn wimpers naar buiten gluurde zag hij dat het nog donker was. Een luide bries galmde even later door de stallen. Zijn bries werd geantwoord op nukkig gebries en gekreun en gestamp. Langzaam maar zeker stond hij met 4 benen op de aarde. Welkom. Ghehe grapje. Sultan was nu wakker en stond te trappelen om weer te springen. Hij hinnikte luid. Dat had de doorslag gegeven, nu waren de andere paarden ook half wakker.
Sultans zwarte hoofdje keek het gangpad in, kijkend of hij zijn ontbijt al kreeg. En natuurlijk of Olivia kwam. Hij hinnikte toen hij eindelijk voetstappen hoorde. Helaas. Alleen voederdienst. Al was dat goed gunstig, dat wel.
De grote zwarte hengst brieste en viel aan op zijn voederbak. Sultan hinnikte luid tussen het eten door en at het gelijk weer op. ghehe dit smaajkt ook zo lekker.
Even later was hij opgewekt aan het kijken wanneer hij eruit mocht. Al snel kwam zijn geweldige baas en duwde zijn neus in haar hand. Zijn bruine ogen straalden gewoon en hij mocht Olijfje echt –nieuwe bijnaam xD-. Teleurgesteld keek hij toe hoe Olijfje andere dingen eerst ging doen. Even hinnikte hij doordringend. Hij wou wel aandacht en genoeg ook. Oke, een beetje arrogant maar zo’n knap paard verdiende aandacht –eigendunk, *kuchkuch*- hij nam de appel aan en kwijlde voor de grap over Oliviatje.
Nadat ze –eindelijk- klaar was ging ze naar haar kastje. Sultans oren en ogen bewogen met haar mee. Sultan brieste vrolijk toen hij zag dat Olijfie haar dingen liet vallen xD.
Zijn mond viel echter open toen ze naar iemand liep. Sultan zette grote ogen op van ongeloof. Luid protesteerde hij door hard te hinniken en te trappen tegen de staldeur. Daarna hinnikte hij weer en dat riedeltje weer opnieuw. Net zolang tot hij wél aandacht kreeg ¬¬

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Zon,zee,zand

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum