Het is weer winter! De gebieden zijn beladen met sneeuw, de meren en rivieren zijn bevroren.

Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Paige Shiffely ~

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Paige Shiffely ~ op za sep 10, 2011 12:14 pm

Paige

Paige
PAIGE SHIFFELY

--
Name: Paige Alice Shiffely ~
Gender: Female ~
Age: 16 jaar ~
Hometown: Australië ~
Partner: Heeft ze niet ~
Parents: Moeder is overleden, vader leeft nog in Australië ~
Brothers and sisters: Moon, een zus, is spoorloos verdwenen ~

--
Character

Paige is een meisje die het tegenover gestelde van verlegen Brutaal is het niet te noemen, maar veel denken dit over haar. Dit komt omdat ze vaak hetgene wat ze denkt hardop zegt, iets waar ze niet over nadenkt. Ze is knap, iets wat ze niet echt beseft. Ze houdt zich hier dan ook niet zo veel bezig. Ze is gek op paarden, andere dieren en tekenen, iets wat ze dan ook veel doet. Ook houdt ze van fotograveren, haar favoriete 'modellen' zijn dan ook paarden, maar soms vind ze het ook leuk mooie reportages van mensen te maken. Of mensen met paarden. Ze maakt snel vriendinnen en is bijna altijd vrolijk en opgewekt. Alleen als ze boos is, iets wat echt héél zelden voorkomt, is ze ook echt wel boos. Ze is ook erg betrouwbaar en echte vriendinnen zijn dan ook echt haar vriendinnen. Aan degene van wie ze houdt moet je gewoon echt niet komen.

Looks

Paige heeft kastanjebruin haar tot ongeveer het midden van haar rug. Ze heeft groene ogen, die dan ook mooi afsteken bij haar lichte huid en haarkleur, wat een speciaal effect geeft. Ze is gemiddeld lang: 1.70 meter. Ze heeft altijd gewoon een soort basis make-up op. Mascara, en soms een beetje lipgloss. Niet zo'n geplamuurde barbie dus, maar een soort van natural beauty. Ze heeft haar haar bijna altijd los, heel zelden in een staart. Overdag vind je haar meestal in een spijkerbroek en een hempje of shirtje. Of in de zomer zo nu en dan een jurkje. Als ze paardrijd draagt ze altijd haar donkerblauwe rijbroek en haar zwarte paardrijlaarzen.

History

Paige heeft altijd in Australië gewoond, samen met haar ouders en haar jongere zusje. Ze woonden daar op een grote boerderij waar elk persoon van het gezin een eigen paard had. Ze waren dol op paarden en andere dieren. Hun levens waren stuk voor stuk gelukkig, totdat het drama begon. Haar moeder bleek een ernstige ziekte te hebben, en haar vader raakte langzaam maar zeker verslaafd aan de alcohol. Niet veel nadat ze dit te horen had gekregen bleek haar zusje, Moon, plotseling spoorloos te zijn. In die tijd had ze een fout vriendje, en nog steeds blijft ze denken dat hij er iets mee te maken heeft. Meer weet ze niet, en nog steeds is haar zus niet teruggevonden en zijn er nog steeds grote zoekacties bezig. Hun geld werd minder en minder, en voor ze het wist moesten alle paarden weg. Er kwamen steeds meer problemen met geld en ze zouden het huis uit moeten. Niet lang nadat ze dit te horen hadden gekregen ging haar moeder dood en werd haar vader opgenomen in een kliniek. Ze had de keuze om bij een pleeggezin te gaan, of zelf voor een optie te kiezen. Ze besloot hierheen te gaan, om een nieuw leven te beginnen.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum